Når du ikke længere bruger et kemikalie på en lokation, så arkivér dets sikkerhedsdatablad (SDS). SDS'et bliver så fjernet fra lokationen, men du beholder en kopi i arkivet.
- Find SDS'et i Administrer sikkerhedsdatabladbibliotek eller Alle mine sikkerhedsdatablade.
- Klik på ⋮ ved SDS'et, og vælg Arkivér sikkerhedsdatablad. Hvis SDS'et ligger på mere end én lokation, så vælg lokationen.
- Klik på OK.


Vil du arkivere mange SDS'er på én gang, så sæt flueben ved dem i Filter for sikkerhedsdatablade, og vælg Flyt til arkiv under Bulk Action.
Arkivet
Klik på Arkivér under Administrer sikkerhedsdatabladbibliotek i menuen til venstre (det vises, når du har arkiveret noget), og åbn fanen Arkiverede SDS'er. Her kan du:
- klikke på Fortryd arkivering for at lægge et SDS tilbage på dets lokation;
- klikke på Slet permanent for at fjerne det for altid. Kun ejere og administratorer kan gøre dette.
Arkivet viser også arkiverede lokationer, SDS'er, der er erstattet af en nyere version, og arkiverede SDS-anmodninger.

Arkiverede SDS'er tæller ikke med i antallet af SDS'er i din plan. Vil du slette et SDS, skal du altid arkivere det først.