Hvor kan jeg se arkiverte lokasjoner?

Klikk Arkiver under Administrer sikkerhetsdatabladbibliotek i menyen til venstre og åpne fanen Arkiverte lokasjoner. Den viser lokasjonene du har arkivert, med underlokasjonene deres.

Fanen Arkiverte lokasjoner i arkivet

For å ta en lokasjon i bruk igjen fjerner du den fra arkivet i denne listen. En underlokasjon kan bare fjernes fra arkivet når overordnet lokasjon er aktiv.

Å arkivere lokasjoner er en del av Premium-, Pro- og Enterprise-abonnementene. Les hvordan du arkiverer en lokasjon: Hvordan kan jeg slette en lokasjon?