Informacje ogólne
Data aktualizacji:
2017-09-14
Identyfikator produktu
Olej z rokitnika
Nazwa substancji
Olej z rokitnika
Zidentyfikowane zastosowania:
Przemysł kosmetyczny
Ikony w Karta Charakterystyki
informacje o firmie
Firma
zrób sobie krem
adres e-mail
zrobsobiekrem@zrobsobiekrem.pl
Sekcja 2
2.1. Klasyfikacja substancji lub mieszaniny
67/548 / EWG) Niebezpieczny
Klasyfikacja UE
1272/2008) Niebezpieczne
2.2. Elementy oznakowania
Etykieta zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 1272/2008 Brak Słowo sygnałowe: Brak
Zawiera
N / A
Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia
N / A
Zwroty wskazujące środki ostrożności
N / A Dodatkowe środki ostrożności Nie dotyczy
2.3. Inne zagrożenia
Niekorzystne właściwości fizykochemiczne Nie dotyczy Działania niepożądane na zdrowie człowieka nie należy oczekiwać, jeśli jest stosowany prawidłowo.