Informacje ogólne
Data aktualizacji:
2020-01-28
Identyfikator produktu
LBF naturalny konserwant
Nazwa substancji
LBF naturalny konserwant
Zidentyfikowane zastosowania:
Surowiec do użytku kosmetycznego
Tel.
Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi 42 657 99 00, 42 631 47 67
Ikony w Karta Charakterystyki
informacje o firmie
Firma
zrób sobie krem
adres e-mail
zrobsobiekrem@zrobsobiekrem.pl
Sekcja 2
KLASYFIKACJA CLP
Nie Klasyfikacja zgodnie z Dyrektywami 67/548/EEC. Charakter szczególnego ryzyka przypisana: Brak.
2.2. Elementy oznakowania
Świadczone symbole: Brak. Ryzyko: Brak.
Inne zagrożenia
Brak.