Uwaga: Składniki wymienione na liście substancji ograniczonych
WE/CAS
231-710-0/7695-91-2
Nazwa substancji chemicznej
α-tocopherol acetate
Koncentracja
<5
WE/CAS
215-185-5/1310-73-2
Nazwa substancji chemicznej
sodium hydroxide
Koncentracja
<0,1
Informacje ogólne
Identyfikator produktu
KERI SHEA BUTTER LOTION
1.3 Synonimy:
KERI SHEA BUTTER LOTION * ALOE BARBADENSIS, ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE, WODOROTLENEK SODU , SHEA BUTTER, okreżlony produkt
Zidentyfikowane zastosowania:
Produkt leczniczy
1.2.2. Zastosowania odradzane
Nie zaleca się innych zastosowań
Ikony w Karta Charakterystyki
informacje o firmie
Firma
GlaxoSmithKline UK
adres e-mail
msds@gsk.com
Sekcja 2
2.1. Klasyfikacja substancji lub mieszaniny
Klasyfikacja zgodnie z Dyrektywą 67/548/EEC lub 1999/45/EC, z późniejszymi zmianami Wyłączony z wymogów – produkt regulowany jako produkt leczniczy, produkt kosmetyczny lub wyrób medyczny. Klasyfikacja zgodnie z Rozporządzeniem (WE) Nr 1272/2008, z późniejszymi zmianami. Wyłączony z wymogów – produkt regulowany jako produkt leczniczy, produkt kosmetyczny lub wyrób medyczny.
2.2. Elementy oznakowania
Etykieta zgodna z rozporządzeniem (WE) nr 1272/2008 z poprawkami Wyłączony z wymogów – produkt regulowany jako produkt leczniczy, produkt kosmetyczny lub wyrób medyczny.
2.3. Inne zagrożenia
Nie ustalono.