Hvordan kan jeg administrere brugeres lokationsadgang?

Du kan administrere og begrænse dine medarbejderes adgang til specifikke lokationer og Sikkerhedsdatablader.

Der er to hovedalternativer for adgang: Enten giver du adgang til "Adgang til alle Sikkerhedsdatablader" eller "Brugerdefineret adgang"

Når du vælger "Adgang til alle Sikkerhedsdatablader", vil kontoen kunne se alle Sikkerhedsdatablader på alle lokationer på din konto.

Hvis du vælger 'Brugerdefineret adgang', vælger du, hvilke lokationer brugeren skal have adgang til.

Du kan ændre brugeradgangsindstillinger på brugerkonti når som helst.

Du administrerer brugeradgang på vores brugeradministration side (kræver login)

Dette kan gøres nemt ved at oprette deres roller for hver lokation.

På siden ‘Brugeradministration’, ændr til 'Brugerdefineret adgang' under fanen 'Adgangsindstilling', klik derefter på en bruger/medarbejder og indstil deres roller for hver lokation:

Klik derefter på 'Gem' for at gemme ændringerne.

  • Med 'Ingen adgang' kan brugerne ikke se eller få adgang til lokationen.

  • Med 'Medarbejder' kan brugerne se Sikkerhedsdatabladerne (undtagen skjulte, der er oprettet af ejer/admin-rolle) og redigere substansmængden.

  • Med 'Admin' kan brugerne se alle Sikkerhedsdatablader i lokationen og foretage ændringer i dem. De kan også tilføje flere Sikkerhedsdatablader til lokationen.

  • Med 'Admin med godkendelse' kan brugerne have 'Admin'-rettigheder og godkende Sikkerhedsdatablader, risikovurderinger og arbejdsprocedurer.

Vurder venligst dette indlæg

★ 0 (0 Votes)

Relaterede indlæg