Klicka på Arkivera under Hantera säkerhetsdatabladbibliotek i vänstermenyn och öppna fliken Arkiverade platser. Där listas de platser du har arkiverat, med deras delplatser.

Om du vill använda en plats igen avarkiverar du den från den här listan. En delplats kan bara avarkiveras när dess överordnade plats är aktiv.
Att arkivera platser ingår i abonnemangen Premium, Pro och Enterprise. Så här arkiverar du en plats: Hur kan jag ta bort en plats?